Djupt nere - mörkt

"MÅSTE" - Jag hatar det ordet!!!

Värsta pärsen på jobbet är över, jag har gjort det jag var tvungen att ha klart.
Kvar är absolut ingenting - det är alldeles tomt inom mig nu. 

"ORKAR INTE MER" - Välbekant känsla vid det här laget.

Funderar på att ge upp, men vet att det inte är realistiskt att bara säga hej och tack o gå hem.

"VILL" - Jag vet i alla fall vad jag vill, så då är inte hoppet borta. Jag vill gå hem och sova i 14 dar. Men inte heller det är särskilt realistiskt. 

Ladyn - off and out

Fantastiskt snöväder!

Vilket fantastiskt snöväder! Det är precis som när vi var små!
I morse var jag dessutom först att pulsa i 30 cms drivor. Det var inte helt lätt och jag tyckte det kunde likställas med att gå av bussen tidigare, så i jag åkte ända fram med gott samvete. :)

Första bussen kom inte, men den andra gjorde och jag tackade chauffören glatt. Ett par hållplatser senare stiger dock en tantalanta som måste gnälla och muttra på bussarna som uteblir. Vad fan tror hon när det är sådant väder?? Jag är i alla fall glad att en buss kom.

Ladyn - in snow


Askonsdag

Hej bloggen!

Askonsdag. Början på 40 dagars fasta - därav fastlagsbulle på fettisdagen, förr åt man den visst med fläsk för att stå sig inför fastan.

Funderar på om jag ska börja fasta, men slår genast i från mig idén. Jag som blir cranky efter bara några timmar om jag inte får mat. *skratt* I dag har jag dock glömt frukten hemma, annars försöker jag äta de där fem om dan + lite morötter.

På tal om morötter, älsklingen kom förra söndagen med en fin morot (bildligt talat då ;) Därför ska jag nu försöka gå ned i vikt (ska väga mellan 53-55.3 kg) till den 7 juli. Önska mig lycka till - I might need it.

I dag är det övertid som gäller. Är inte speciellt hågad, men telen ringer inte överdrivet mkt, så det är i alla fall skönt.

Om jag inte behöver jobba övertid i morgon oxå, ska jag och maken och F åka till Jägers och titta på fåglar och tillbehör, detta då F ska skaffa fågel/fåglar!

Malin: Tack för den rara hälsningen! Är du fortfarande sugen på att starta en egen blogg? Jag har ett par förslag du kanske kan modifiera lite. Hör av mig på mailen!
Har din sambo kommit i gång med saltlakritssamlandet än förresten? *hoppfull*

I dag är det 22 dagar kvar till vi ska flytta! Vi fick flyttkartonger levererade i måndags. Så nu finns det ingen ursäkt att inte påbörja nedpackandet längre. :)

Ha en härlig dag!
 Ladyn (som mår avsevärt mkt bättre i dag)

Ödets ironi

Jag vet inte annars vad jag ska kalla det - jag som ville gå hem från jobb i går..

"Be careful what you wish for"
heter det ju. Sedan sen eftermiddag igår har jag fått vad jag hoppas bara är matförgiftning och inget annat. Har inte TID att vara hemma från jobb. Är inte så förtjust i att jobba helg, även om jag oftast får undan mer på en dag än på en hel femdagarsvecka.


På den ljusa sidan kan nämnas att jag får vara hemma o kela med Antonia (fåglarna är inte så mkt för det där med gos o kel *s*) Hon lät mig till o med sova på morgonen (efter vissa ... hmm duster oss emellan) till sist kom hon helt sonika och la sig att sova bredvid mig, trots att det var mer ljust än mörkt ute.

I dag har älsklingen och jag varit gifta i ett halvår.
- Min kärlek till dig växer fortfarande, älskade make!

Ladyn

Vågor

Humöret går i vågor just nu. Orkar inte ta tag i någonting. Ville inte gå och jobba i morse. Vill gå hem från jobb nu.  ORKAR INTE! Allt skriker inom mig.

Om man ska ge sig in på en analys beror det nog på de senaste veckornas stress, både hemmavid och på jobb. (Jobbet är ALLTID stressigt mentalt för mig.) Ekonomichefen säger att han bara skojar när han undrar hur långt jag kommit med det och det (han ställer frågan ungefär varannan gång han har rökpaus). Dock retar det mig mer o mer och det blir jävligt stressande i slutändan.

Vill ha mer tid för mina vänner, både de här och de långt bort. (Jag har t ex inte svarat i min gästbok på 3 veckor - vilket när stressen är som värst oxå blir ett stressmoment, ngt som måste göras). Det är egentligen bara trevligt att göra ju. *suckar tyst*.

Ladyn


Lägenheten är såld!

Lägenheten är nu såld!
Det till ett fantastiskt pris - till o med mäklaren var förvånad. Killen som köper den berättade för mig att det kändes rätt så snart han klev in på visningen, och han tycker den är jättefin.
Det är ju sånt jag vill höra, då jag är mkt förtjust i den själv.

Han var dessutom den som la första budet, och hängde envist med i budgivningen. Så visst känns det alldeles rätt att välja honom då. Kan i övrigt säga att budgivningen som pågick under måndagen var väldigt spännande att följa. :)

I tisdags träffades vi på mäklarkontoret och skrev kontrakt. Känns otroligt fantastiskt!

Kram till alla vänner!
Ladyn


Fredag igen! :)

Åh vad glad jag blir över kommentarer på bloggen!

Malin: vi säljer den genom mäklare. Den ligger ute på nätet, om du vill se hur den ser ut kan du leta upp den på bovision.se. Jag tror säkert du hittar den, med tanke på mängden böcker på vissa bilder.

Tommy: Om maken o jag får barn, betyder det att du ställer upp som barnvakt? Och barnen ska hålla tassarna borta från min saltlakrits! (Kanske blir problem, i o med att den genen är ganska dominerande hos mig) :)

Få saker brukar chocka mig när jag läser Aftonbladet online på morgonen. Och så reagerar jag över Anna Nicole Smith's död! Jag trodde helt ärligt att de skrivit fel och att brödtexten egentligen skulle handla om hennes son som avled.
Hoppas hon får frid nu, det kan väl inte ha varit helt lätt att vara i hennes skor. Dock undrar jag hur det ska gå för hennes nyfödda dotter. Det står det inget om i alla skriverier...
 
I helgen är det dags för visning! Håll gärna tummarna för oss. :)
I kväll ska jag försöka städa hos fåglarna och lördagen går i fejandets tecken. (Så mkt som jag städat på senare tid har jag väl aldrig gjort. *skratt*)

Ladyn - loves Medicineman endlessly.

Ps. Det snöade i natt.

Så sugen

Jag är såå sugen på nya lgh'n just nu. Kan knappt bärga mig till älsklingen och jag får flytta till den! Det är bara 36 dagar kvar, men vem räknar? *S*

Måste ta mig i kragen och åtminstone påbörja planering o städning inför visningen i helgen.

I går hade maken och jag en härlig myskväll med underbar mat och två avsnitt CSI, frustrerande bara att det var ytterligare fortsättning på programmet. *mummel* Måste vänta till nästa måndag med andra ord.
Men Lost sänds idag enl ABC.com. Det slutade rätt så spännande sist jag såg har jag för mig. :)

I övrigt en trötter-dag där allt går i ultraslowmotion (t o m klockan, men det är kanske inget ovanligt fenomen för andra heller?)

Back to work,
Ladyn


Barn

Väldigt många är gravida för tillfället:
Min exkollega, min kollegas fru, min svägerskas syster och vår granne. (vilket kan vara förklaringen till varför vi inte hört dem ha sex lika ofta:) Tillråga på allt var tjejen på Mobilia som bad att få Metron gravid.

Älsklingen börjar bli märkbart nervös, men jag vill fortfarande inte ha barn! (Nu har du det i skrift oxå). Så han i det närmaste avkrävde mig löfte häromdagen att jag inte ändrat mig. *skratt*

Jag förundras bara över livet, det ÄR stort att få barn! Min exkollega delade sina tankar med mig när hon var gravid med sitt andra barn och det gav mig en annorlunda inblick i det hela.

Ha en fin kväll!
 Ladyn


Drunknar..

Jag drunknar i papper! Det känns i alla fall så. *skratt* Arbetsbördan på jobbet bara växer. Visst är det kul med nya uppgifter, men tanken är ju att jag ska hinna med det som är mitt ansvar oxå.
Småsaker som kollegorna kommer med, andra småsaker som chefen tycker jag kan avlasta förvaltarna med...

Ladyn - in paper hell :)