Tack!

Tack alla vänner för ert stöd!

Störigt är att kommentarfunktionen inte funkar som den ska, hoppas de får rätt på det snart. *mummel*

Ja, jag är ledig på Valborg. Haffade chefen i dörren och frågade. Han hade missat mitt mail, men roade sig med att svara på det strax innan det var dags att gå hem.

Känner mig mest bara trött. Har inte gjort ett endaste dugg vettigt i dag. Trötthet har så många ansikten... Men förhoppningsvis blir det bättre på den fronten när träningsmaskinerna kommer.

Vet i alla fall att tvättmaskinen kommer i slutet på nästa vecka!! Tänka sig - tvättmaskin HEMMA! Den har dessutom en inbyggd torktumlare, så kan knappast bli bättre (om nu allt funkar som det ska - peppar peppar).

Rörande fronten ang light-cola o andra light-produkter: Ladyn är enveten motståndare mot allt som är light. Tror på att äkta vara är bättre för kroppen (om än i mindre mängd möjligtvis).

På tapeten just nu:
Skor - jobbigt
Kläder - aningen mindre jobbigt än ovan rubrik.
Inte mer böcker - läsa de jag har först.
Mer pizza - lycka! Matberoende eller så? Näää...

Emmie:  Lycka till med vovven, dagarna närmar sig med stormsteg. :)
Malin:  Kramar - hoppas solen skiner på dig.
Filbert:  Du är fortfarande skyldig mig för drinken..hehe.
Tommy:  Show me the... eeh.. licorice truck!! *S*
Älskade make:  Amor vincit omnia - all min kärlek till dig!

Ladyn

Sluta på jobbet?

Fy vad allt känns trist just nu. Jag går i allvarliga tankar på att säga upp mig från jobbet. Det är inte realistiskt möjligt, men jag vill bara inte mer just nu.
Inte heller kunde jag räkna i hop frånvarotimmar under flytten till en hel semesterdag, utan de måste hamna på minuskomp i stället. JÄTTEKUL - NOT!

Ljuspunkten i det hela är att en kollega föreslog att jag skulle vara ledig den halva dagen vi jobbar på Valborg, så jag får lite sammanhängande ledighet. Krävs dock lite förberedelser för att underlätta för henne förstås.
Nu ska chefen bara godkänna det hela oxå.

Ladyn (som helst av allt vill njuta av tillvaron hemmavid)

KRAV

Ladyn har börjat handla KRAV-märkt. Mest för att det säkert är nyttigare för kroppen, sen är det ju alltid bra att stödja en bra sak.

Hon tog steget ut i luften - hon föll och föll - det numera välbekanta pirret i magen tilltog.

Det händer emellanåt att jag drömmer att jag är högt uppe och måste ta mig ner - oftast genom att kliva rakt ut i luften. Jag gör det oxå, mest för att jag vet att det är en dröm vid det här laget. Det har absolut inget med död att göra, snarare att falla.

Jag är så satans höjdrädd vaken, så där kan jag leva ut det antagligen. *analyze this*

KRAV - lagom krav är bra, men för många orsakar bara tvärstopp.
Ladyn har smått panik - HJÄLP! Inne i en djup svacka på jobbet. Väntar på att det ska planas ut... men just nu är det väldigt deprimerande. Längtar bara hem... o vill försova mig för att slippa gå dit, men inte ens det kan jag intala mig att göra. *för lojal = dåligt samvete*

Nu ska Ladyn dricka vin! Skål o välkommen!

Välkommen helg!

Solen skiner i kapp med helgkänslan! Jag har suttit en liten stund med Antonia på balkongen och bara njutit.

Jobb: Ekonomichefen var bekymrad för mitt dåliga humör, och när han fick reda på att det har att göra med att jag har för mkt saker att göra på just jobbet, höll han ett rörande litet tal om att det var svårt att släppa sånt när man kommit hem. (Jo tack, det är tur att jag har en sån underbar man!).

Förvaltaren (den äldre) och jag kom att tala om min vikt och han fick mig att lyssna, han är fenomenal på att lägga fram ngt snyggt, som andra kan uppfatta som mkt jobbigt. Jag önskar att jag hade den verbala förmågan!

Jag kan inte återge orden, men han konstaterade att jag gått upp säkert 10 kg sen jag började där (vilket stämmer oxå.) Men sättet han sa det på visade att han ansåg att det inte spelade ngn roll. Han uttryckte det till o med som att jag hade varit smal när jag börjat. *hmm* Men en trevlig boost till att inte ge upp mina försök.

På tal om det är nu roddmaskin o träningscykel beställda. Men matmässigt har jag fuskat den här veckan. (Vilket jag helt legimt skyller på den tuffa veckan på jobbet!!! Så det så ;)) Inga promenixer på lunchen har jag försökt att hinna med heller.
Men i dag blev det en liten tur då jag gick till Hemköp för att handla lite o sedan hem igen. Tro mig, med en för varm jacka kan man inbilla sig att man går jääättefort och alltså är jätteduktig. *flin*

Påsken var lugn o skön, njöt av att inte göra någonting alls. Vilket fick till följd att jag inte fick undan flyttlådorna som jag ansvarar för hehe.

Dock gick jag igenom lite gammalt skolmaterial från högstadiet och där konstaterade jag i räknehäftet - troligtvis mitt under pågående mattelektion, om jag inte minns helt fel -att M var kär i Pär och som svar skrev hon att jag var kär i både Danne o Tony... *ler*

Off and out!
 Ladyn - in love with Medicineman