Ljus!

Hej bloggen!

Först en spark åt kommentarfunktionen som strular igen tydligen. Tack till alla goa vänner som skrivit, även om jag inte sett det förrän nu. :)

En texasburgare är inspirerad av äkta amerikanare... den innehåller stekt ägg o bacon såklart! (tro mig, faktiskt jättegott!)
Ser framemot nästa gång vi kan gå ut, men då ska jag banne mig ha en Staropramen! ;)

På jobbet gör min kollega ett toppenjobb med fakturorna. Detta är första torsdagen på ett år jag inte känner mig sönderstressad (deadline = torsdag eftermiddag).

Ladyn har börjat med linser - fantastisk frihet i att inte ha glasögon hela tiden. Funkar underbart att träna med oxå! 
I dag blev det både cykling och rodd - äntligen. Det har gått trögt med träningen utöver vattengympan fram till nu, så det är skönt att vara igång igen.

I kväll har jag talat med Malin - och i bakgrunden skrek hennes sambo högljutt över fotbollen...hmm. Vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Men det viktigaste är ändå att vi båda tycks ha lätt att skratta tillsammans. Skönt att få lite perspektiv på tillvaron!

Hade en skoj lunch i dag, förvaltaren som emellanåt kommer med lustiga uttal på vissa ord, (t ex Kirseberg = Kisseberg, Mäklare = Mäcklare) berättade om Robin Hood.. bara det att han sa Robin Hådd på fullaste allvar. Vilket så klart fick mig och kollegan intill att skratta så vi grät.

/Ladyn

Förändring

Ladyn suktar efter förändring. Dock bara lite lagom så där :)

Jag är trött på att vara trött. Jag önskar jag hade orken till mer återkommande träning.

Antagligen skulle jag då palla med mer och inte vara så jäkla deprimerad till o från.

Hela situationen tär på mig.

-----

Off and ouuuut!
Ladyn

Bloggen firar 1-årsjubileum!

Japp, i dag fyller bloggen 1 år! Hipp hipp hurra!

Har precis talat med Malin på tele - alltid trevligt! Håller tummarna för det du ska genomföra. Jag VET att det kommer gå bra!

Gårdagskvällen spenderades på Möllan tillsammans med älsklingen och två vänner. Åt supergod Texasburgare där. Dock hade de inte ölen jag uppskattade på Tatueringsmässan - Staropramen (stavning?) Men det fick bli vin i stället (funkar alltid;)

Vi fortsatte hem till oss och avnjöt Gajol-shots och lyssnade på VH1. Älsklingen har dessutom fått en dryckesbroder till att dricka whiskey med. :)

Sov läänge i morse - skönt med en riktigt lugn dag.

Ha en fin kväll!

Yours truly,
Ladyn