Välkommen till världen, Nellie!

Efter ett par nervösa dygn messar jag Linda och får äntligen reda på att allt gått bra. - Det blev en flicka!

Grattis till Linda, Hasse och de stolta storebröderna!

Ytterligare lite senare kommer äntligen en uppdatering på deras blogg och det är fantastiskt rörande att läsa Hasses kärleksfulla ord när han skriver om Linda och deras nyfödda dotter.

/Ladyn


Underbar lördag

En helt fantastisk lördag i älsklingens sällskap!

Ny kort frisyr och helblonderad - första gången på länge jag inte haft ångest varken på väg till eller från frisören. De är superduktiga på Dark & Bright på Spångatan! (Och nej, jag får inga pengar för att göra reklam för dem... hehe).

Brunch intogs därefter på cafét vägg i vägg (passande namn: Café Next Door). Vidare en tur till Triangelns köpcentrum (Eller DC - Domus City som det en gång för länge sedan hette och som många skåningar kallar det fortfarande.)

Nya, snygga kläder från Joy och Sisters. Jag är helnöjd! Dessutom kom jag i håg att köpa en klädrulle, då jag ännu inte lyckats hitta den hemma som ska vara full med tejp..(letat febrilt) *skratt*

Eftermiddagen avslutades på Videomix (världens bästa och största sortiment av godis) Två köpfilmer (Bl a Little Britain säsong 1 (hoppas hypnotisören är med redan där - "Look deep into my eyes, look deep into my eyes...") samt tre hyrfilmer som vi kan njuta av en hel vecka.

Bonus: Fille tittade upp på jobb i veckan, har inte sett till honom på evigheter. Vi bestämde att vi ska träffas över en fika nästa vecka och snacka massa goja.

Tusen kramar till alla goa vänner!
Ladyn

Utfört: Mission pizza

Ha! Jag klarade det! Jag har inte käkat pizza på över två veckor. Behållningen: 4 cm mindre midjemått.


Glad dag i går, fick massa saker gjorda som hängt över mig en längre tid. :)))

Läste ut boken i går - åt sallad - promenerade en längre sträcka med älsklingen.

Tack även denna gång för kommentarerna!
 Men Emmie, varför måste du alltid ha bloggar man själv inte kan kommentera på, såvida man inte är medlem eller dylikt. Annoying! *stampar i golvet*

Nu vill Ladyn hem och hålla helg!

Off and out!


Vattengympa

Yes!
För andra veckan i rad har jag gått på vattengympa. Jag GJORDE DET!!! Dessutom är det faktiskt jättekul, även om jag har 0,2 % kordinationsförmåga. *skratt*

Stor eloge till Malin som så flitigt kommenterar. :)

Laaaadyn on the roll!

Maximum overload!

Hej hopp!

I lördags fick jag njuta av min bröllopspresent: Ansiktsbehandling Lyx. Helt fantastiskt underbart! (Och det är heeelt rätt att unna sig något som är till för bara en själv - stort tack till maken som ordnade presenten!)

I går försökte Malin och jag nå varandra på tele, men det gick inte så bra. *skratt* Skam den som ger sig!

Läser just nu En flicka som kallas Alice (Magic Hour). Bästa boken i sommar var dock Joy Fieldings Hotet från en okänd (Don't cry now har jag för mig att originaltiteln är). Thriller med oväntade vändingar - toppklass!

Nu måste jag tillbaka till mina zillioner fakturor (ljuspunkten är dock att de inte belastar min privatekonomi:).

Ladyn

Halleluja?

Bäst just nu:
Bodil på sjukvårdsupplysningen -
hon kunde se i sina register vilken vårdcentral jag tillhör. (att inte vårdcentralerna själva kan hjälpa till med det är för mig helt obegripligt!)

Sämst just nu:
Möjligtvis en välfärdssjukdom som spökar för mig -
ödets ironi när jag varit så strikt och duktig med maten i över en vecka. (o då menar jag riktigt duktig alltså!:))

/Ladyn