Förändring

Tears...
Devastated...

Deep breath.

Adjust to new situation.
More tears...
Fight my way back.

Jag ser det större sammanhanget och jag hoppas verkligen att det hjälper - men det gör fortfarande gränslöst ont just nu.

/Ladyn

Miljonlotteriets Lyckohjul på TV 3

I dag fick vi se hur Ronnie efter en rafflande kamp vann Lyckohjulet på TV 3.

Grattis älskling, jag är så stolt över dig!

http://www.tv3play.se/

/Ladyn som är gift med honom där :)

Arga Snickaren

Jag fullkomligt älskar Anders Öfvergårds program. Började titta först mitt i andra säsongen, så nu njuter jag av Kanal 5 play och hans tidigare avsnitt till lediga helgfrukostar.

Han är tydlig och rak och löser allt. Och han har fått mig inse att jag inte ska bo i hus, om jag inte går ngn kurs i händighet först, haha.

Många fina julklappar blev det från älsklingen. Jag fick bl a filmer, Ice Age, Bolt o Robin Hood! *njuter* Från svärföräldrarna fick jag dessutom ett fantastiskt foto på R när han är 4-5 år gammal.

Förresten, jag läser ju Alex Schulmans pappablogg, och ett av Charlies mellannamn är Lady. Jag tycker det är fint, men tvivlar lite på att det var jag som inspirerade mamma Amanda - men ändock :D.

Juliana ordnade direktimporterad drop från Amsterdam till mig. *glad* Dock tog påsen slut överraskande fort.

Jessica kom med inspirerande kommentar: "Det här känns som en dag då jag inte kommer få ngt gjort. Men i o med att klockan bara är 11.00 så borde det finnas chans att ändra på det."

Bra, beskrivande ord 2009: Ångesthögar. Som i att ta itu med ångesthögarna som samlats, så man blir av med dem.

Pratade med pappa i går, han är pensionär sedan några år, och trivs fenomenalt med det. Dessutom går han och tränar och simmar och går stavgång under veckorna (pappa som tidigare avskytt allt vad sport heter), när han inte är sysselsatt i sommarstugan eller hittar på saker med gamla kompisar. Jag är så glad för hans skull!


Överraskande julkort:
Malin och Tommy som skickade en julklapp tillsammans med kortet.
Linda som skickade ett kuvert fullt med ljuvliga bilder på barnen. I samma stund som jag tittade på dem insåg jag varför man skaffar barn.

/Ladyn