Jobb

Ekonomichefen är på kurs under förmiddagen, min trainee jobbar i receptionen - bästa förutsättningarna för att kunna arbeta ordentligt. Ingen telefon som ringer och ingen som påtalar att man helst skulle ha utfört massa saker redan i går.
Men det är precis som luften har gått ur mig, jag orkar inte mer, huvudvärken dundrar och svarar inte nämnvärt på Alvedon.

Fotograferingen gick bra i går sa maken. Men nu ekar det riktigt tomt hemma, då två bokhyllor är nedplockade.

Hmm, nu är ekonomichefen visst tillbaka och om tjugo minuter ska jag ta receptionen igen...ser ni det svarta molnet som hänger över mina axlar? Jag kan nästan känna det.

Drömde en intressant dröm i natt:
Vi var ett gäng som blev jagade typ Lost-style och fick lösa massa gåtor för att undgå det som nu förföljde oss, hela tiden lyckades vi komma undan, även om det ofta var på håret, precis som det är i filmer och serier, the good guys har en del motgångar, men lyckas ta itu med dem.

Ladyn

Städning

Jag är faktiskt riktigt motiverad att jobba i dag! Kanske beror det på att jag och älsklingen spenderade tolv (!) timmar med att städa och plocka undan i lgh'n i går. Fint blev det i alla fall!

Fascinerad av makens fantastiska förmåga att organisera saker och sedan utföra dem precis som han tänkt.

Solen skiner i dag, skönt med omväxling från allt grått regnande. :)

Ladyn


Helgen närmar sig...

Helgen närmar sig med stormsteg! Humöret blir bättre o bättre. Äntligen!

Till min käre make vill jag bara säga att: Jag älskar dig bortom allt i denna och alla andra världar! Du är mitt allt!

Happy Lady

Ett evigt kämpande

Pust, blir det aldrig ljust på morgonen? Det är faktiskt ljust när jag går hem - man kanske inte kan få allt på en gång? Vill ha ljus i alla fall!

Talade med Emmie
på tele häromdagen, hon ska komma hem till Sverige! Så glad jag blir! Vi pratade i nästan en timme och det fick mig verkligen att släppa tankarna på allt annat som det är så koncentrerat kring. *glad*

Trött på morgonen, men det är bara att bita ihop och ta sig upp. Någon som känner igen sig? :)

Härlig kväll med älsklingen i går, avslappnande! Undrar bara om vi orkar kolla på CSI eller Criminal Minds på den faktiska sändningstiden någon gång? *s*

Snart helg!
Längtar - även om vi har tokmycket planer på vad som ska göras hemmavid. Det gäller ju ha ambitionen i alla fall, så får vi se hur mycket som blir gjort.

Ha en fin helg allesammas!
 Ladyn


Målmedveten

Mitt första mål: Ta mig igenom dagen på jobbet (trött+huvudvärk= bad combo).
Mitt andra mål: Äta mer än en frukt per dag.
Mitt tredje mål: Sömn (behöver jag säga mer?).
Mitt fjärde mål: Minska colaintaget (svårt! - kanske kan se det som en ordentlig utmaning?)
Mitt femte mål: Äta avsevärt mindre pizza (jag fick faktiskt det i måndags kväll, tack älskling!)
Mitt sjätte mål: Lära mig stressa av.

Ladyn


En helt vanlig måndag

Enda skillnaden i dag är att vi fått lite snö, fint att titta på, men jag är glad om det är borta till dess det är dags att åka hem.

Trött och yr i dag, så ngt har jag tydligen slarvat med (antagligen alldeles för lite pizza). :) Men nu är bara halva dagen kvar, eller 3 timmar och 15 min - men vem räknar! *S*

Sanslöst vad det ringde under förmiddagen, men det var länge sedan det var sådan rusch, så jag klagar egentligen inte. Men för var sak jag lyckades arbeta undan (utöver telen) kom det minst 2 saker till (hmm..).

Åter till jobbet!
 Ladyn

Stormen har bedarrat

Helsike vad det blåste i natt, men nu har det bedarrat och solen tittar fram mellan tjocka moln emellanåt :)

Mycket planerande på gång nu. I fredags var vi på Ikea och valde ut vår soffa. Tittade även på nya sängen vi ska ha (vi har velat ha den i ett år nu säkert, men den får inte plats i nuvarande lgh), och den är så fin så!

Nu är det dags för ett städryck till här hemma. Ha det fint!

Ladyn

En ny dag!

Härligt med en ny dag!
Pratade med pappa i går och han blev jätteglad för vår skull. Han har lovat vara chaufför åt våra flyttlådor. Svärmor mailade så snart hon fått reda på det och sa att de självklart skulle komma och hjälpa oss.
Livet är härligt!

Ladyn - happy happy joy

Ny lägenhet!

Maken och jag ska flytta till ny lägenhet. En dubbelt så stor med härlig balkong och BADKAR!
Just nu är jag så glad att jag skulle kunna göra volter (och få det till att bli graciöst oxå). :)

Allt tack vare min underbare kollega och vän på jobb!! Många tack till dig, Putte!

Lyckliga Ladyn

Så trött...

Arghs.. så trött i dag. Vaknade av att jag hostade så tårarna rann, och därefter var det aningen svårt att somna om ordentligt.
Massa småsaker på jobb som går mig emot, troligtvis bara för trötthetens (och det dåliga humöret därav) skull. Men men, halva dagen kvar, så än finns det tid för bättring. :)

En härlig helg passerade och jag ser framemot nästa. Älsklingen och jag såg Da Vinci-koden, och den var bra, men som oftast slår sällan boken filmen.

Back to work!
 Ladyn

 

Härlig lördag

Så fick jag då en efterlängtad ledig helg tillsammans med älsklingen (som bara jobbar i dag och är ledig i morgon.)

I går kväll pratade jag en hel timme med Kicki på telefon. Det var minst tre evigheter sedan vi pratades vid! Hon har ett stort ordförråd och kan ge ordentligt svar på tal, och hon är mycket intelligent. Vi träffades i blomsteraffären för ungefär 7 år sedan och har hållit kontakten ytterst sporadiskt efter att jag flyttade till Malmö och hon till Göteborgstrakten. Men när vi talas vid är det som ingen tid förflutit.
Vi är väldigt olika, men samtidigt tänker vi lika i många fall. En hel del människor uppfattar henne möjligtvis som en smula burdus, men det är ju deras problem :).

Jag erkänner att jag faktiskt längtar efter att besöka Örebro. Sist jag var där var sensommaren 2004. Vill jättegärna träffa Malin och hennes sambo (som jag bara sett på bild). Dessutom finns Britt-Marie utanför Örebro. Hon är också en dam från mitt blomsterförflutna. Närmare bestämt stod hon på Järntorget och sålde blommor för Almstedts i ungefär 20 år. Jag hjälpte henne ett par somrar och vi har hållit viss kontakt via vykort efter min flytt och hennes pensionering.

Sedan finns också Lili-Anne i Vretstorp. Hon är en kvinna som fanns i mitt liv i min tidiga barndom. Hennes dotter Michaela och jag lekte i hop. (Eller lekte.. hon var väl barnvakt emellanåt också, då det var en åldersskillnad mellan oss på ungefär 6 år.)

Ladyn

I helgens begynnelse..

Det är verkligen fredag! Snart helg - och om allt flyter på i dag kan jag vara ledig. *lycklig*

Ladyn

En bit in på det nya året

Hej bloggen!

Föregående inlägg började jag på för snart en vecka sedan. Jag börjar inse att jag inte hinner skriva klart det... *s*

Helt sanslöst mycket att göra på jobb, så mitt nyårslöfte har det inte blivit så mycket med så här långt.
Men än finns det tid för bättring! "Jag ska bara... och bara och..." - Sedan kan jag vara lite ledig. Nu tror jag inte riktigt på det där, men det gäller att hålla humöret uppe.

Måste berätta om min kollega innan jul. Vi var båda kvar efter jobb, då jag skulle slå in lite julklappar som jag inte kunde dona med hemma (gissa varför;). Denna kollega skulle gå när jag började med inslagningen. Dock ändrade hon sig, och stannade kvar tills jag var klar. Detta innebar att hon stod och pratade med mig konstant - i en halvtimme! Jag sköt bara in lite "Mmm" "Javisst" och "Nää??" Visserligen är hon känd för att kunna prata en massa, men jag tror hon satte ett rekord den gången. :)

Retar mig fortfarande på alla gratistidningsutdelare
- det är föga upphetsande att behöva säga "Nej tack!" varje 300 meter på väg till jobbet 5 dagar i veckan. Detta har helt ärligt fått till följd att jag mer sällan hoppar av bussen för att gå den sista biten till jobb.
Visst, 98 % accepterar att man säger nej, och det är väl bra att kunna tjäna extra pengar -  men i alla fall argh!
Dessutom har jag förstått att City och .SE inte har tidsbegränsningar (som Metro) på hur länge de ska stå och dela ut, så det är inte ovanligt att jag råkat ut för utdelare också när jag gått ut på lunchen.

Förkylning - jag blir inte av med den! (eller så har jag fått ytterligare en) Det trista är att den håller sig till halsen, vilket inte är helt förenligt med att svara i telefon hela dagarna.

I helgen hoppas jag få tid att börja spela över (och slänga) VHS till dvd.

Ladyn (som älskar sin make bortom all skymning)

Friskt vågat - hälften vunnet.

I dag skiner solen och termometern visar 12 grader. Med lite god fantasi kunde detta vara en underbar dag i april.
Ödets ironi - jag är fortfarande sjuk, och har därför spenderat två dagar hemma från jobb.

Filip kom med tulpaner och en försenad bröllopspresent i form av 3 skålar på nyår (vi hade inte ens nämnt att vi behövde det, så det var lyckat - än mindre bett om en present från honom :) ).

Jag har bestämt att jag ska njuta mer av det nya året och försöka att inte jobba så fruktansvärt mycket.

Ladyn