Underbar fredag!

.. så här långt är det en underbar fredag!
Maken bjöd på falafel som vi käkade i solen utanför stadshuset. Han hade dessutom varit inne i ett av antikvariaten i närheten av där vi bor, och hittat två böcker som han nog trodde passade mig.

I går fick jag ett påskhjärta fyllt med vindruvor och mörk mörk choklad samt lite av den nya Läkerolen. Utöver det, underkläder i present som passar bra tills jag har nått min önskevikt :) *bortskämd*.

Varit en intensiv vecka på jobb, massor av kvällsövertid, men maken har tagit hand om allt där hemma. Han packade upp resterande flyttkartonger på en eftermiddag, satte upp tavlor och spegel (saknat den!) samt termometern i köket. *glad* (Sa jag att jag är bortskämd?).

I morgon blir det TACOS!
Kan i övrigt nämna att jag är inne på min tredje dag utan cola, hittills bara vatten o juice i olika former. Fortfarande motiverad att gå ner i vikt - får se hur det känns i morgon. - En dag i taket.... eller hmm var det "taget"?

Kram till alla underbara vänner!
 Ladyn

Ps. Hjärtligt tack för alla kommentarer!
- Malin, när kommer din blogg? :)

Oj!

Jag fick precis besök på jobbet av Jan o Björn, två av pappas gamla kollegor!
Det visade sig att de är på Livsmedelsmässa på Hilton i dag, så hade pappa visst beskrivit var jag jobbade, så de tog sig en promenad hit (mindre än 5 min gångväg) för att säga hej.
Helkul att träffa dem, jag har inte sett dem på säkert 12-14 år!
Vilken underlig känsla att höra Jan presentera sig i porttelen också.. *ler*

Allt har gått toppenbra med flytten och gamla lgh'n. Jag återkommer när det finns lite mer tid. Fullt upp på jobbet just nu, och inget i-net hemmavid på minst 3 veckor till.

Kramar!
 Ladyn

Näästan där

Och.. *trumvirvel* i dag är det onsdag = nästan torsdag. I morgon börjar inhandlandet på Ikea följt av lite fraktande i pappas bil av katt, fåglar och ev dammråttor ;).

Jag var hos frisören i går, så när är jag korthårig igen - skönt!

I kväll ska jag in i lgh'n först och fixa ett par saker, sedan hem och gå igenom en del kartonger från vindsförrådet (ligger på älsklingens lott att bära ned dem därifrån - jag är inte avundsjuk på honom kan jag säga.)

Malin: Gällande kattens reaktioner på nya lgh'n... glipan mellan golv och badkar är rätt så lagom och hon är en "kojkisse" (älskar kojor) så vi är beredda på att hon hittar dit. Men jag hoppas att det funkar att kasta lite gummisnodd för att hon ska komma fram. Men det får vi som sagt se i morgon.

Emmie & Malin: Jag har bett pappsen ta med digitalkameran, så om han kommer ihåg det blir det kanske lite bilder.

Ladyn

Ps. Underbart soligt väder ute - vår vår vår!!!

Väntan...

Lördag i dag... sön, mån, tis, ons och sedan torsdag eftermiddag! Just nu går vi bara i väntans tider (på lgh'n alltså - inget annat!).

Gav upp att försöka sova ungefär en timme efter att maken åkt till jobb, läste Raija-bok i stället (har börjat på den allra sista nu). Käkade lite hårt bröd, men var lika hungrig i alla fall, så det blev paj efter ett par timmar oxå. Alla våra kökssaker är nedpackade :) Älsklingen fick ett ryck i torsdags och fick ner allt i kartonger.

Färdigmat i ugn blir jättegott (jämfört med mikro). Jag äter det så sällan annars och kompletterar med egna grönsaker, så då tycker jag det är ok. Har kollat på ett par avsnitt "Du är vad du äter", därav att jag är aningen matfokuserad just nu. Föredrar den engelska serien framför den svenska dock. Anna Skipper har en hel del vettigt att säga, men en del bör oxå tas med en eller två nypor salt.

*skratt*
Hur kommer det sig att skräpmat är dubbelt så gott som när ovan tv-program visas förresten?

Enorm huvudvärk i dag, men det går väl över nån gång. *mummel*

Dille på ett patiensspel m 10 olika på datorn just nu. Och då är det inte bara de vanliga patienserna.. hurra hurra! Emellanåt blir det lite Pinball oxå. *aningen spelberoende då o då*

Skönt att vara ledig i vilket fall som helst!

Ladyn - awaits Thursday afternoon

Skrivaren

Pust... älsklingen kom på vad problemet var med att skriva ut foton.

Logik AB?! - Man ska välja i menyn vilket slags papper man använder, men om man väljer det faktiska pappret så sjunker inte det svarta bläcket in.
Väljer man i stället ngt helt annat, så funkar det hur bra som helst.

Ladyn (- 7 dagar kvar!)

Monday Monday

Så är jag åter på benen efter en veckas intensiv förkylning / influensa. Livet kändes kasst emellanåt, men älsklingen fanns alltid där och plockade upp mig. - Jag älskar dig gränslöst!

Jag gjorde ett försök att jobba i torsdags, men kollegorna tvingade hem mig efter ett par timmar. *skratt*

I dag har jag pratat med brorsan! Han berättade att de väntar barn till slutet på juli. - Dock blev jag inte särdeles förvånad, då det som sagt är väldigt många som är gravida just nu. ;)

Peter hade fått sitt paket med posten redan i dag, så han var glad förstod jag när jag talade med honom. Han nämnde oxå att han älskar Star Wars, så det får bli ngt att ha i åtanke till nästa födelsedag.

Stort tack till Malin som kommenterar inläggen flitigt. :) Hoppas allt är väl med dig o sambon!

Ladyn (10 dagar kvar...!)