Vårda ditt liv!

Hej!

En kanske ganska klichéeaktig början, men det ligger viss sanning i det.

Tack till Malin för stödet inför läkarbesöket! Det gick inget vidare dock. Man hittar inget fel på mig och mina sömnproblem samt huvudvärk viftar man bara bort.

Råkade läsa en artikel på Aftonbladet om en tjej som fått elallergi felaktigt diagnosticerat och efter fem år isolerad i en stuga i skogen kom man fram till att hon egenligen var utbränd. Ngt som fick mig att haja till därefter var en liten faktaruta. För visst är det så att elallergi bottnar i plain and simple STRESS.
http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1072080,00.html

Därför vidhåller jag att det är just stress som ställer till det för mig, oxå för att många av symptomen där är sånt jag är drabbad av (även om symptomen är ganska allmängiltiga). Visst kan det tänkas att stress tar sig fysiska uttryck. Jag vet att jag inte inbillar mig mina problem.

----
I övrigt:
Ladyn vek sig dubbel över Emmies kommentar om "Forden Christer" - Helt lysande! (se hennes blogg för upptakten till det hela) - http://lackwit.blogspot.com/

Igelkott med raketer som skjuts i väg från rutchbana - reklam på Discovery - Serietidningshumor som fick älsklingen att vika sig dubbel av skratt i flera minuter.

Filbert & Paddan (kallas Pada - måste i mina ögon bli "Padda") - Glimrande radarpar på Msn!

Kicki - miljoner kramar till dig.

Älskade make - du är mitt allt i hela universum. Jag älskar dig gränslöst!

Ha en underbar kväll (eller kanske dag för den delen).
Ladyn


Saxat från Rix Morronzoo

De har grillvecka och Gert grillar fiskpinnar.

- Vad är det svåraste med att grilla dem?

- Att de är så många!

Heja Gert!

Kristiflygare

Hej alla bloggläsare!

Kan meddelas att det är jätteskönt med egen tvättmaskin som dessutom torktumlar.
Cola Zero är godare än light, men den innehåller fortfarande fusksocker - alltså går den bort.

Mer o mer skånska ord o uttryck smyger sig in i min vardag. Jag kan komma på mig själv att skrika till katten att "Gå väck därifrån" i stället för "bort". När jag pratar för fort är det väldigt lätt att vända på ändelsen så att det blir "nyckelen" och "axelen". Det flyter faktiskt mkt bättre!

Svårföräldrarna var på besök och pappa kan numera glädjas åt att han inte är den enda som katten fräser åt. Antonia gjorde fullkomligt klart för svårmor att hålla sig väck. 
Svårfar kunde A i alla fall närma sig, så länge han inte gjorde nån ansats till att klappa henne. 

Vid ett tillfälle kastade svårmor gummisnodd till A, som blev jätteglad och skulle precis komma tillbaka med den, när A då inser vem det var som kastade och helt sonika släpper den på stället och går därifrån. *skakar på huvudet*

Kanske kan skylla på att A är i tonåren? Hon har inte haft några som helst problem med att gosa med dem tidigare.

Ha en fortsatt fin måndag!
 Ladyn

Livets mening :)

"Where is the love" - härlig melodi just som fläkten fläktar som bäst. 45 min kvar på jobb, sedan får jag träffa älsklingen och svärföräldrarna som är på besök. Därefter helg!

I'll be back when there's a lil more time for me to write things down :)

Take care y'all!
Ladyn

Majregn

Det är nåt härligt poetiskt över det ordet tycker jag.
Känslan förstärks kanske också av det just regnar o mullrar ute. Samtidigt tycks björken växa framför ögonen, då vattnet sköljer den och tränger ned i jorden runt omkring.

Nu har jag erhållit medlen för min tilltänkta förändring, ska bara ta mig i kragen lite. Förhoppningen är att merparten av tröttheten försvinner då.

Ladyn - deep in thoughts...