För två veckor sedan...

Jag gick på julfesten trots allt. Ronnie försökte få mig att se det förnuftiga i det, och visst hade han rätt. Jag tog mig hem tidigt i stället. *skratt* Något överförfriskad på en flaska vin, men älsklingen tog det med ro. :)

Det har varit två väldigt hektiska veckor, övertid på jobbet har varit mer regel än undantag. Jag har under denna tid fått prova på lägenhetsavdelningens uppgifter och det har varit en utmaning. Jag fick den mest avancerade uppsägningen först, så då är ju allt annat en barnlek efteråt! Dock var det ju meningen att mina kollegor skulle avlasta mig i receptionen, men de hade själva fullt upp, så därav den myckna övertiden.

Mitt upp i alltihopa bestämdes att rummet lägenhetsavdelningen sitter i skulle renoveras. *skratt* Jag hann därför inte spendera allt för mycket tid där.

Lön på fredagen innan julafton - tog mig ut och köpte den sista julklappen till älsklingen. I kön stod en tjej före mig och gnällde högljutt i mobilen det var så få kassor öppna och bla bla bla... Ge dig då för helsike inte ut så pass få dagar innan jul!! Personalen gör ju så gott de kan (och de kunde inte ha fler kassor öppna heller).

Lillejulafton (som det kallas här i Skåne - tror inte jag har hört det i Örebro innan) spenderade jag i lugn och ro på jobbet tillsammans med en väldig massa fakturor. Älsklingen kom med lunch till mig och vi åt tillsammans med ekonomichefen, som var tacksam att Ronnie köpte med mat till honom också.

Julafton åkte vi så till Bornholm och svärföräldrarna. Det bjöds på anka och fläskestek och saltstekt sill och inlagd sill och sill på is och ris á là Malta. :)
I övrigt kan nämnas att Knold (deras labrador) åt upp den mindre fläskesteken vi hade tänkt äta först. Han fick förståeligt nog ingen kvällsmat den dagen.

Gårdagen spenderade jag på jobbet och fick då undan det mest nödvändiga. Nu är jag äntligen ledig ett tag framöver. Enda molnet på himlen är en förkylning som smugit sig på, men det kan jag leva med (Bättre att vara hemma med den än tvingas gå till jobbet - positive thinking hehe...*S*)


Antonia hittade en av husses gummisnoddar och har nu gjort det till sin leksak:
Hon kommer med den till mig när jag sitter i soffan, och så kastar jag den, och så kommer hon med den igen. Vid ngt tillfälle lekte vi denna intressanta lek i 20 min. Sedan hade jag behov av att vila armen ;) Dessutom finner hon stort nöje i att bita i kartonger, och hon sitter alltid fint när hon vill gå ut på balkongen. Allt som oftast sitter hon dessutom på kommando (speciellt när hon vet att det vankas riskaka).
Härlig kissekatt med hundlika tendenser :)


Gott Nytt År till er alla som valt att följa min blogg!
Ladyn

Julfest

Jag är antagligen alldeles galen, men jag känner inte det minsta för att gå på företagets julfest på Slagthuset.

1. Vi ska ha 'hemlig' bordsplacering. Jag tycker bra om alla mina kollegor och är fenomenal på att prata jobb med dem, men när det kommer till andra saker - nej tack.

2. Man ska gärna (såklart) vara uppklädd vid ett sånt här tillfälle. Jag känner att jag varken har skor eller kläder till detta. Känner ej heller för att gå och handla, då jag hellre ser att pengarna går till mat. (Jag är väl en av få kvinnor som inte gillar att shoppa klädesplagg).

3. Jag känner inte för att äta julmat med mina kollegor.

4. Trötthet - fredagen är det absolut värsta dagen att göra ngt på  kvällen. Klockan 19.30 sover jag oftast som en stock.(svag anledning för er som inte känner till hur tröttheten plågar mig).


Å andra sidan kommer jag säkert få jättekul när jag väl är där. Det är egentligen ingen som förväntar sig att jag ska ha snygga kläder, och skorna syns ju inte direkt.
Men känslan försvinner inte. Jag vill inte! Egentligen är jag väl otacksam, och för ett par månader sedan hade jag möjlighet att tacka nej, men då kändes det bara roligt.

Tacksam för lite råd i det här fallet. :)

Ha en fortsatt bra dag!
 Ladyn

Äntligen!

Äntligen! Posten ringde i förmiddags, så i kväll får vi vår nya TV levererad. :)))) Spännande med nya saker!

Ladyn (som älskar sin make gränslöst)

Så verkligt.. - Klippt från min dagbok på Lunarstorm Sön 22 aug 2004 -


Så verkligt..
Sön 22 aug 2004 10:59
Övrigt, 13 läsare totalt
Hallå hallå, så sitter man här igen!

Jag drömde i natt att jag var på en fest på Sofielundsvägen, bara det att det var ett stort hus på landet. *skratt* Solen sken och folk fortsatte droppa in. Helt plötsligt så kommer han. Hans blickar på mig, han närmar sig, och jag dras till honom som en mal till ljuset. Han är underbar.. han vill vara med mig hela tiden, mysigt mysigt.. han lindar sina armar om mig och jag känner mig trygg där.
Jag vaknar med hans ansikte på näthinnan, så pass levande att jag undrar vart nånstans han finns på riktigt...

Ladyn



Tillägnad dig, min käre make.
- Jag är övertygad att drömmen handlade om dig - ett par månader innan du fick syn på min colaburk på Lunar.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!


Tillbaka på jobbet

Puh... vilken ångest jag hade i går över att komma tillbaka till jobbet. I morse när Ronnie gått till jobb varvades huvudet med diverse tankar som gjorde att jag inte kunde somna om överhuvudtaget.
Men nu är jag på jobb och förmiddagen har varit ok. Men helst vill jag hem och sova!!

Lämnade Antonia på djursjukhuset i morse för sterilisering. Det kom då in en kille vars hund tyckte alla katter var jättespännande, dock förklarade han för hunden att den inte skulle äta några katter i dag. *skratt* (Det var ju för väl det!).

Talade med Lindas Oliver som svarade i mammas tel med ett Hej mormor! Jag förklarade för honom vem jag var och det bekom honom inte det minsta, utan han forsatte att prata på. Kul att han hade så mkt att säga. *glad* Vet inte säkert om han kom i håg att han hjälpte mig i receptionen. Men han svarade i alla fall att han gjorde det. :)

Nåväl, back to all the invoices.

 Ladyn