Nääästan vår

Med lite god vilja är det nästan vår ute. Jättehärligt!

I två dar har det blåst mäktiga stormvindar utanför fönstret. Spenderade en stund på balkongen, och det var riktigt uppfriskande. Antonia var dock inte riktigt av samma åsikt, utan gick in frivilligt (!).
 
R har jobbat hela helgen, så det har funnit mkt tid för tankar - för mkt om jag ska vara ärlig.

I  går fick jag inte så mkt vettigt gjort och i dag har jag ännu inte riktigt kommit igång än. Men fåglarna ska ha sitt, och räkningarna betalas... det ska bara se till att bli gjort! (hörs det hur jag försöker peppa mig själv? *pust*). Skönt att solen lyser - det gör det hela lite lättare åtminstone.
----
Tänk att så lite krävs för att ställa livet på ända? Jag antar att jag fick det perspektiv jag tidigare efterlyst. Allt annat, speciellt jobbet, känns oviktigt i jämförelse.

/Ladyn


Matnoja

Hej hopp!

Första dagen på en hel evighet som det var nästan lugnt på jobbet. Antagligen därför mitt humör är bättre än på länge!
Kan liksom inte styra över humöret längre... har varit jätteledsen i långa perioder, utan att riktigt kunna förstå varför. Sedan emellanåt kommer en liten solglimt o jag är glad en stund. Sedan börjar skiten om igen.

Nojig: jag vet inte om det har med depression att göra eller att jag slutat med p-piller, men jag har blivit jättekänslig för dofter, och sitta i lunchrummet på jobb har blivit en pina. Allting doftar mkt mer än innan, vilket i vissa fall gör mig rent illamående.

Tidigare kunde jag känna ett stort sug efter en viss maträtt, men det händer väldigt sällan nu. Jag har dessutom inte käkat pizza på nästan tre veckor - och saknar det faktiskt inte direkt.

Jag säger nojig, för att häromdagen hade en kollega gjort egen fiskgratäng - och det tilltalade mig till den milda grad att jag var på vippen att fråga om jag fick smaka. *skratt*
I dag kände jag dessutom en doft som påminde mig om leverpastej, så det var jag tvungen att inhandla efter jobb.

I dag är det vattengympa som gäller igen. Ser ordentligt framemot det, bara jag kan hålla mig vaken tills det är dags! (Zzzzzz...)

Tack till Linda som så flitit kommenterar (och det är aaalls ingen vink till alla ni andra som varit så duktiga innan!!)

- Vart har Emmie tagit vägen?
- Det är faktiskt ljusare ute nu!
- Antonia käkade gurka i dag - vet inte om det har att göra med att den trillade av min leverpastejmacka möjligtvis?

Kram till er allesammans!
 Ladyn

My own private hell?

ARGHS! Jag orkar inte mer!!!!

Har haft en avslappnad helg med älsklingen, kom faktiskt ut o gick solen. Mkt bättre än att ligga hemma o vara ledsen! :)

Så kommer jag till jobbet - och allt är lika jävligt igen:
Känslan av att vara konstant trött, att aldrig hinna med det som ska göras. Att försöka vara trevlig på telefon o mot besök. Att aldrig kunna vara ledig utan att kolla med minst 2-3 pers om de kan ta receptionen först.

Jag vet mkt väl att det finns folk som har det tusen ggr värre än jag. Men det är väl så att om man fastnar i samma spår är det svårt att få perspektiv på tillvaron. *suck*

Orkar inte heller ta itu med saker o ting för att få förändring... visserligen påtalade jag ju för chefen att jag tyckte vi borde anställa mer personal. Då kontrade han med att vi kanske kunde dra ner på receptionens öppettider. *skrattar o skakar på huvudet*
----
Förresten, hjärtligt välkommen till min namne som hittat hit!

Off and out!
 Ladyn

GOTT NYTT ÅR!!!

Hej bloggen!

Nyåret firades in i går med raketer, riktigt fascinerande för mig som aldrig riktigt gillat dem (uppväxt med djur som har det jobbigt kring nyår) - Men faaen vad läckert det var!

Tack till K & P för en ypperlig kväll. Och älskling: Ett nytt år tillsammans med dig att se framemot. Älskar dig gränslöst!

- Smarrigt god smörgåstårta som älskling gjort  
- Antonia som återigen inte brydde sig om smällarna.
- Idioter som smällde av raketer från balkongen.
- Algot & Egon som inte heller stördes av ljuden, men än att de.. um.. sjöng till musiken vi spelade ;)
- Brorsan som ringde kl 01.00 o önskade gott nytt.
- P som fick ny läcker frisyr med hjälp av älsklingen.
- Johnny Cash - LEGEND!
- Ladyn herself som glömde avge nyårslöfte - lika bra det :)

Kram till alla goa vänner!