On a happier note

Hej hopp i adventsstugorna!

För över en månad sedan åkte jag till Lund och träffade Emelie :) Hon var där och hälsade på sin syster.
Hannah följde med som guide så att vi inte skulle villa bort oss i mörkret haha. Vi hamnade på Wrap House och käkade fantastiskt fräsch mat.

Till saken hör att jag inte träffat Emelie på evigheter - så det kändes extra skoj att det blev av! (Hon sa ngt om 5 år, och det kan stämma rätt bra när jag tänker efter.)

Jag har fått Harold Sandman av älsklingen (han är en tiger-nalle i söt, blå pyjamas som ska hjälpa mig att sova.)
Tillsammans med honom kom oxå Harry, en minivovve som skäller när man rör vid hans öra (ni må tro att jag roat mig med att låta honom skälla på Antonia - som nästan blir lite förnärmad när det händer:)

Malin o Tommy och deras katter Smulan o Lukas skickade Carpe Diem-kort tillsammans med tillhörande liten present efter mitt förra blogginlägg. Det kom som en riktig överraskning!:) Tack snälla för att ni finns!

I dag övertalade älsklingen mig att gå med ut på stan, och trots att jag har massor som måste göras hemma, beslöt jag mig för att det fick vänta.
Vi hade en jättetrevlig dag, så jag ångrar ingenting!

Efter inhandlandet av lite böcker och tre olika sorters rökta korvar från stånd liknande Hindersmässan i Örebro åt vi äkta hamburgare på restaurangen Tusen & 2.  - Supergott var det!

Har även köpt zink o magnesium som förhoppningsvis ska hjälpa mig få bukt med den enerverande tröttheten.
(Ja, jag har blivit inspirerad av Du är vad du äter haha)
Tillsammans med mina gamla B12-vitaminer och lite järntabletter har jag gett mig tusan på att det ska ge resultat!

Må väl!
/Ladyn

Inte?

Jag är trött. Dygnet-jävla-runt-trött.
Nere i en svacka som bara tycks bli djupare.


1. Varför kom jag mig aldrig för att läsa klart Emmies bok? Jag fick ju en skrivare hem så att jag kunde skriva ut den på papper.

2. Varför ringde jag inte Jocke efter Örebroresan? (som jag lovat att göra) Som tur var ringde han i dag. Jag älskar dig, brorsan!

3. Varför går jag inte in på Emmies blogg o talar om vilken fantastisk outfit hon hade på Halloweenfesten? Då hade jag samtidigt kunnat tacka för senast.

4. Varför kommer mailet till Linda aldrig i väg? Hon som alltid har såna kloka ord till övers när jag mår som sämst.
Saken är den att jag inte vill maila bara när jag mår dåligt. Så i stället blir det inget mail alls. *suck* (Jag vet innerst inne att hon skulle bli glad över att höra i från mig.)

5. Varför ringer jag inte till doktorn o ber om hjälp? - Troligtvis för att jag är benhårt övertygad om att han inte hittar nån förklaring till min ledsamhet o dåliga sömn - mer än att nyttig mat och ännu mer motion skulle underlätta.

Jag orkar helt enkelt inte.

Varenda förbannade dag är som ett enda stort måste som jag måste ta mig igenom.

(Ja, det finns ljusglimtar i allt det mörka - t ex min underbare man som gör allt han kan för mig, och Kicki som gått igenom något liknande - och Paddan som bara är sig själv.)

Inser att det kan ha visst värde att skriva ner en del av det tråkiga - hemska - gråa för att det ska sluta tära på mig.

/Ladyn