Arga Snickaren

Jag fullkomligt älskar Anders Öfvergårds program. Började titta först mitt i andra säsongen, så nu njuter jag av Kanal 5 play och hans tidigare avsnitt till lediga helgfrukostar.

Han är tydlig och rak och löser allt. Och han har fått mig inse att jag inte ska bo i hus, om jag inte går ngn kurs i händighet först, haha.

Många fina julklappar blev det från älsklingen. Jag fick bl a filmer, Ice Age, Bolt o Robin Hood! *njuter* Från svärföräldrarna fick jag dessutom ett fantastiskt foto på R när han är 4-5 år gammal.

Förresten, jag läser ju Alex Schulmans pappablogg, och ett av Charlies mellannamn är Lady. Jag tycker det är fint, men tvivlar lite på att det var jag som inspirerade mamma Amanda - men ändock :D.

Juliana ordnade direktimporterad drop från Amsterdam till mig. *glad* Dock tog påsen slut överraskande fort.

Jessica kom med inspirerande kommentar: "Det här känns som en dag då jag inte kommer få ngt gjort. Men i o med att klockan bara är 11.00 så borde det finnas chans att ändra på det."

Bra, beskrivande ord 2009: Ångesthögar. Som i att ta itu med ångesthögarna som samlats, så man blir av med dem.

Pratade med pappa i går, han är pensionär sedan några år, och trivs fenomenalt med det. Dessutom går han och tränar och simmar och går stavgång under veckorna (pappa som tidigare avskytt allt vad sport heter), när han inte är sysselsatt i sommarstugan eller hittar på saker med gamla kompisar. Jag är så glad för hans skull!


Överraskande julkort:
Malin och Tommy som skickade en julklapp tillsammans med kortet.
Linda som skickade ett kuvert fullt med ljuvliga bilder på barnen. I samma stund som jag tittade på dem insåg jag varför man skaffar barn.

/Ladyn

Kommentarer
Postat av: Emelie

God Jul & Gott Nytt År!Bättre sent än aldrig, eller hur? Jag har varit värdelös i år.. eller snarare förra året nu. Hade ingen lust för varken jul eller nyår. Skickade inte ett enda julkort till någon eller något - så hoppas du inte trodde att jag glömt dig! Jag var bara hemsk och inte skickade till någon :PHoppas allt är bra. Eller bättre.. Eller på rätt väg. Själv hoppas jag på ett bättre år 2010 än det var 2009. För dig med förstås!Kram för 2010,

Emelie

Postat av: Linda med barnaskaran

Hej där,Jag får instämma med föregående talare: bättre sent än aldrig? :-) Jag har inte "bloggat" på ett tag nu men så här på kvällskvisten fick jag ett sug efter att uppdatera mig med hur du har det!Tack för dina fina ord om barnen, L - det värmer otroligt mycket. Visst är det ljuvligt med barn och visst är det hysteriskt jobbigt ibland - precis som livet i stort.Kram på dig!

/Linda

2010-02-02 @ 22:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback