Helt crazy amazing

Helt sanslöst mycket att göra på jobb.
Jag har haft en jättekul dag på stående fot... bokstavligen. Enda gången jag satt 10 min i sträck var under lunchen.

Ladyn har lämnat vidare nycklar till nya hyresgäster, jagat på utflyttande hyresgäster... vet inte vad vi hade gjort utan våra fantastiska fastighetsskötare som fixar allt man ber dem om (byter lås där det behövs etc).

Födelsedagen blev firad den 16 juni i goda vänners lag som det så fint heter. Härlig kväll med många skratt - Ladyn fick dessutom en flaska vin i present o det är ju aldrig fel *hick* ;).

Nya golv i hall och kök har det blivit oxå. Stressigt dagarna innan - mattan vi skulle ha hade utgått ur sortimentet. Runt halv elva på kvällen hittade vi en liknande på internet.
Ladyn var sååå nervös över att golvläggaren redan beställt standardmattan. Det visade sig dock att han inte gjort det - o således fick vi vad vi ville ha. Snyggt blev det oxå - inga skarvar heller!

Midsommar firades på Bornholm, eller Midsommardagen egenligen -"St Hans" kallas det på Bornholm. Då tänder man en stor brasa på kvällen och sjunger o tittar på bålet.
Vi hade god utsikt över det från svårföräldrarnas hem, så vi njöt i stället av grillad kalkon, nypotatis ("färskpotatis" för alla er utanför Skåne) och till efterrätt jordgubbar o grädde på altanen utanför huset.

Nu längtar jag efter:
-Semester
-Sovmorgon tillsammans med älsklingen
-Stressfria zoner
-Sömn (går inte nödvändigtvis in under samma kategori som "Sovmorgon.."
-Lastbilen fylld med SALTLAKRITS *blink blink*


Kramar till alla goa vänner och kärlek till älskade maken!
Ladyn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback